lördag 7 februari 2015

TENS och lite annat.

I torsdags var jag och träffade sjukgymnast, en ganska snygg sådan dessutom. ;) På tisdag har jag tid inbokad i Varberg hos en arbetsteraput.

Nu till min fråga, det är så här att jag i torsdags fick TENS att använda (från sjukgymnasten) och kanske kan minska något med mina smärttabletter. Någon som har haft TENS innan och vet om det är så pass kraftig ström att det kan göra ont eller bara känns obehagligt? Likaså vad det kan vara för någon biverkan, om det ens finns någon biverkning alls? :) Någonsom har haft det på magteakten och vet om det kan göra att magfett kan försvinna genom vibrationen och impulserna och stimulationen i sig?

TENS står för Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation [Läs mer på Wikipedia]

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar