torsdag 5 februari 2015

Smärtrehab och Google Play

Då är man på väg till Varbergs smärtrehab igen, precis som i tisdags fast denna gång ska jag få träffa en sjukgymnast och då ska vi prata lite om vad man får göra och inte göra. Nästa gång som är på tisdag, då ska jag få träffa deras psykolog.

Jag rekommenderar smärtrehab enheten om du, som kära läsare, har svåra smärtor. Det finns endast 6 sådana i hela Sverige och jag tycker att Varberg är bäst.

Fick ett bekräftelsebrev hem igår, att dem på Neurokirgurgen i Malmö ska ringa mig den 23 feb och då är det angående min diskbråcksoperationen.

Har idag funderat över om det kanske är lika bra att man skaffar sig en blogg till men som jag skriver på engelska. Har sett i min statistik att det är en hel del besökare från andra länder än bara Sverige.
Laddade ner Android appen för Blogger, ger den fem (5) av fem möjliga stjärnor! Den fungerar suveränt! ;)
Det roliga med att blogga, förutom själva skrivandet, är att man får fler vänner man kan prata med samt att träffa. :D

Min morsa Katja hittade ett par gamla bilder, bland dessa bilder så hittade hon en med min bästa polare och mig, och bilden togs när våra liv var som bäst.

Min bästa polare Jimmy och jag :D


Take care everyone! ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar