måndag 3 december 2007

Give me a smile

Tjohoo! Idag fick jag ett paket jag väntat på i en hel vecka.

Paketet innehöll "Velform Smile" som jag beställde från Tvins och är tandblekningssystem.

Jag var först väldigt skeptisk om det skulle fungera.
Jobbar som sagt som webbmaster, webbdesigner och animatör och därmed är det mycket möten. Jag dricker kaffe på nästan varje möte, samt varje dag när jag är hemma och då dricker jag glögg med. Detta har gjort att jag hamnade på tandfärgsnyans 14-17, vilket var ganska gula tänder och det p.g.a. all kaffe, glögg och drinkar på fester.

När jag testade produkten jag äntligen hade fått, då hamnade jag plötsligt på färgtandsnyans 2-3. Nästan helt vita.

Så jag kan verkligen säga att det är en underbar produkt som verkligen fungerar, vilket jag först trodde det inte skulle! :)

Så nu kan jag träffa folk utan att skämmas! :) :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar